Rugzakken

Rugzakken
Wij hebben in onze collectie van Brandit en 101 INC. schooltassen, backpacks en reistassen. Het doel van ons is om iedereen comfortabele trip te verzorgen met een passende rugzak. Of u nu op zoek bent naar een rugzak voor festival, een schooltas voor uw kinderen, een reistas voor een weekendje weg of een backpack voor lange trektochten wij hebben deze rugtas voor je.
Als Stockhouse hebben wij geen duur pand waardoor we u de scherpste prijzen kunnen aanbieden. U ziet dit terug als u de prijzen vergelijkt met de gangbare marktprijzen.
Daarnaast wordt op alle rugzakken minimaal 1 jaar garantie gegeven. We garanderen daarmee dat u - bij normaal gebruik - uw rugzak probleemloos een jaar kunt gebruiken. In de meeste gevallen kunt u jaren vooruit.
Een rugzak kopen? Kijk rustig in onze webwinkel en bekijk het assortiment van de backpacks. Uw bestelling plaatst u in een handomdraai via onze beveiligde (SSL) afrekenpagina. Profiteer van onze snelle levertijden en lage prijzen. U kunt uw rugzak kopen maar ook retoursturen als deze niet bevalt.