Betalen

Om de veiligheid bij online betalingen te waarborgen maken wij gebruik van gespecialiseerde payment processor Mollie. Hierdoor kunnen wij u een snelle en veilige betaalomgeving bieden en u alle gangbare mogelijkheden aanbieden om te betalen.

iDeal, credit card en bankoverschrijving.

iDeal en credit betalingen worden afgehandeld door Mollie, deze partij draagt zorg voor een snelle en veilige afhandeling van uw online betalingen. Mollie verzorgd voor ons ook onder andere de betalingen die via Bancontact / Mister Cash en SOFORT Banking worden gedaan. Doordat Mollie ook de betalingen die via bankoverschrijving worden gedaan voor ons verwerkt kunt u Mollie of Stg Mollie Payments op uw bankafschrift tegenkomen.

 

Klarna Factuur*

Betaalt u liever achteraf dan kunt u betalen via Klarna Factuur, bij uw bestelling krijgt u een factuur die u binnen 14 dagen kunt voldoen aan Klarna.

Voor betalen via Klarna Factuur rekenen wij  € 1,00 + 2,99% transactiekosten.

Klarna doet aan de hand van de door u opgegeven informatie een kredietcheck om te bepalen of u in aanmerking komt voor deze manier van betalen. Mocht u onverhoopt niet kunnen betalen via Klarna dan kunt u altijd een alternatieve betaalmethode kiezen.

De voordelen van Klarna.

  • Eerst uw producten in huis, dan pas betalen.
  • 14 dagen de tijd om de factuur te voldoen.
  • Mogelijkheid om de verval datum van de factuur met 10 dagen te verlengen via Klarna.nl


*alleen personen ouder dan 18 jaar komen in aanmerking voor deze betaalmethode. Voor betalen via Klarna Factuur rekenen wij  € 1,00 + 2,99% transactiekosten.