Over Stockhouse Dumpshop

De Dumpshop in Heerlen is al jaren een begrip. De bekende bomberjack's zijn al meer dan 25 jaar hier verkrijgbaar. We zien wel een verandering in onze winkel. Er is steeds minder vraag naar gebruikte militaire kleding en spullen en steeds meer naar vintage kleding. Wij hebben dan ook robuuste en stoere kleding van onder meer het merk Vintage Industries, Brandit, 101 INC,  en Fostex in ons assortiment. 

Sinds 1-2-2022 is onze fysieke winkel gesloten maar online blijven wij voor u beschikbaar op www.stockhouse.nl

Geschiedenis

Stockhouse ligt aan de Willemstraat, en heette in de tijd dat er nog een meubelzaak zat De Bij. Na overname werd in het pand een baby-zaak gevestigd. Deze baby-zaak leverde luxe babymeubeltjes en de service ging tot in de huiskamer, meubels werden namelijk op verzoek bij de klant aan huis gemonteerd.

In het midden van de afbeelding ligt het pand van de Stockhouse dumpshop.

Dumpshop Heerlen

Omdat de zaak steeds meer en meer te maken kreeg met concurrentie door goedkopere, fabrieksmatige geproduceerde babymeubelen besloot de eigenaar in 1985 de boeg om te gooien en een dumpshop te beginnen. Een aantal jaar later, in 1988 ging de zaak over naar een andere eigenaar. Vanaf 1988 heeft deze eigenaar de Dumpshop opgebouwd en veranderd naar een echt begrip in Heerlen en omstreken. Vraag een willekeurig persoon op de straat naar de Dump in Heerlen en ongetwijfeld zullen ze je direct naar onze winkel verwijzen. Ben je nog nooit in onze winkel geweest, kom een keer langs al is het alleen om een van de oudste winkels van Heerlen te bekijken.